top of page
  • Writer's pictureKirsi

Romanttiseen ystävänpäivään

Meillä Suomessa ystävänpäivä mielletään usein pelkästään ystävien välille, päiväksi jolloin muistetaan kaveriystäviä. On äitienpäivää ja on isänpäivää ja tottakai kaveritkin ehdottomasti ansaitsevat oman päivänsä! On hienoa, että on erityisiä päiviä, mutta ystävyydenkään muistamista ei saa jättää yhden päivän varaan. Tärkeää on muistaa ja arvostaa ystäviä vuoden jokaisena päivänä. Kertoa se sanoin ja/tai teon, että arvostat ja vaalit ystävyyttänne.





Amerikkalaisten ystävänpäivä on enemmäkin romanttisen ystävyyden päivä, Valentine's Day. Silloin pyydetään treffeille uusi kiinnostuksen kohde, Will you be my Valentine's?

Oi, onko edes mukavampaa tunnetta kuin ihastuminen! Kutkuttava tunne, odotusta tunteeko toinen samoin, löytyykö yhteinen sävel? Ja kun huomataan, että tunne on molemminpuolinen, aah. Silloin maailma todellakin näyttää vaaleanpunaiselta ja tuntuu, etteivät jalat edes kosketa maata. Leijutaan ihmeellisessä pumpulimaailmassa.



Jos ollaan jo parisuhteessa, on se päivä jolloin erityisesti kiinnitetään huomiota omaan puolisoon. Usealle oma puoliso on myös se paras ystävä. Siispä ystävänpäivänä on hyvä tsekata mitä kumppanille kuluu esim. päivällisen merkeissä. Laittaudutaan viimeisenpäälle ja mennään ulos syömään. Muistetaan mihin kumppanissa alun perin ihastui, muistellaan yhdessä alun ihastumisen tunnetta.


Kahden keskinen aika on parisuhteelle elintärkeää, jotta suhde pysyy voimissaan. Arjen pyörityksessä liekki voi helposti hiipua. On hyvä ottaa aikaa ja olla yhdessä, jolloin liekkiä voidaan taas kasvattaa.


On hyvä palata alun ihastumisen ja rakastumisen hetkiin. Muistella miten rakkaus sai alkunsa.




Miten eteeriset öljyt sitten liittyvät rakkauteen ja ystävänpäivään?


Monin tavoin!

Rakkaudessa on kyse tunteista ja eteerisillä öljyillä tunnetusti on voimakas vaikutus tunteisiimme. Tässäpä öljyjä ystävänpäivään.


Ruusu

Ruusu on perinteinen romanttisten tunteiden tuoksu, sitä pidetään naisen elinvoimaa kohottavana ja hormonaalista tasapainoa tukevana öljynä. Ruusu öljy on todella riittoisaa, laimenna yksi tippa aitoa ruusun eteeristä öljyä 5 ml:iin luomulaatuista kasvisöljyä ja hiero tippa tai pari seosta sydämen alueelle.





Joy

On kehitetty varta vasten tuomaan ilon ja onnen tunteita. Laita muutama tippa diffuuseriin ja annan ilon ja rakkaudellisten tuoksujen levitä huoneilmaan.


Valor

Voidaksesi keskittyä kumppaniisi , tarvitsee mielen olla vastaanottavainen. Valor on eteeristen öljyjen seos joka rentouttaa mielen ja sydämen. Päivä on hyvä aloittaa Valorin tasapainottavalla vaikutuksella. Tipauta tippa kämmenelle ja hiero jalkapohjiin.



Ylang Ylang

Aivan ihana kukkaistuoksu. Alkuperäiskansat ovat sirotelleet Ylang Ylang kukkia hääparin sänkyyn. Sen sanotaan tasapainottavan mies-nais energiat. Sivele laimennettua Ylang Ylangin eteeristä öljyä pitkin päivää ranteisiin ja korvien taakse, nostaaksesi innostustasi. Se auttaa sinua päästämään irti estoista ja illan tullen voit huomata, että peto on irti :).



Sypressi

Sypressi tunnetaan sen tervettä verenkiertoa tukevista vaikutuksista. Ja illan tullen kaikki arvostaa tukea veronkierrolle, hierotaan laimennettuna sisäreisille.






Shutran


Shutran on miesten oma tuoksu, joka on kehitetty tukemaan miesten tervettä endokriinista systeemiä. Käytä päivittäin hajuvetenä tai levitä iltaisin kyynärvarsien sisäpuolelle.







Sensation

On naisille kehitetty eteeristen öljyjen seos, joka voi auttaa ajatukset oikeaa fiilikseen. Miehet yleensä tykkäävät sen tuoksusta. Sanotaan, että sen tuoksu kutsuu luokseen. Laita tippa kämmenelle, hiero käsiä yhteen ja muodosta kämmenistä kuppi suun ja nenän ympärille, hengitä tuoksua tai sipaise korvantaakse hajuveden tavoin.


Progessence Plus

Sisältää mm. wild yam uutetta, jonka on todettu tukevan tervettä progesteronitasoa.




Ja muista pysyä kaukana hajustetuista kynttiloistä! Niinhin on lisätty synteettisiä tuoksuja, joissa ei ole terapeuttisia vaikutuksia. Vaan ne on yhdistetty mm. allegioihin ja astmaan.


Romanttista ja tuoksuvaa ystävänpäivää!



Terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä pääset tilamaan -24% halvemmalla alla olevasta linkistä!

Muista valita jälleenmyyjä vaihtoehto, jollon saat tuotteet tukkuhintaan (ei myytipakkoa!)


www.myyl.com/ilonjavalonpisaroita




15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page