top of page
  • Writer's pictureKirsi

Lokakuun kampanjat

Nyt on vauhti päällä Ilon ja valon pisaroissa :). Messuilla ja tapahtumissa käydessä on selvästi ollut aistittavissa, että täällä pohjoisessakin ihmiset ovat heränneet Young Livingin eteerisiin öljyihin ja siihen luonnonmukaiseen elämäntyyliin jota ne tarjoavat. Ihan huippua! On niin hienoa esitellä pieniä ruskeita pulloja ja kertoa laadukkaista, tehokkaista ja 100% puhtaista terapeuttisentason eteerisitä öljyistä.



Oulussa Elä ja nauti, tykkää ja nauti -messuilla


On niin ihanaa, kun mukaan lähtee innostunutta porukkaa, jotka yksi toisensa jälkeen sanovat, että ovat ihan hurahtaneet näihin Young Livingin eteerisiin öljyihin. Siihen miten ne toimivat sekä psyykkisesti että fyysisesti. Niissä on jotakin hyvällä ja positiivisella tavalla koukuttavaa :).

Ja meitä näihin söpöihin pieniin ruskeisiin pulloihin hurahtaneita onkin jo melkoinan määrä Suomessa, mutta vielä on paljon ihmisiä jotka eivät ole kuulleetkaan Young Livingista ja eivät tiedä miten monikäyttöisiä aidot eteeriset öljyt.



Ihana saada uusia ihmisiä mukaan tiimiimme. Haluan, että minun tiimissä ihmiset saavat kaiken tarvitsemansa tuen tuotteiden käyttöön. Kaikki saavat oppaan, jossa peruasiat on kerrottu ja halutessaan pääsee mukaan ryhmiin Instagramissa ja Facebookissa, jossa tietoa tulee koko ajan lisää. Ihmiset sanovatkin, että ryhmät ovat parhaat, koska saa paljon tietoa ja someryhmissä oppii koko ajan toisten kokemusten kautta.


Lisäksi meidän aktiivisessa tiimissä on erilaisia kampanjoita joihin halutessaan voi osallistua.

Esim. tässä kuussa ahkerilla ja innokkailla jäsenillämme on mahdollisuus voittaa ihana uutuus tuotteemme: Pöllö diffuuseri.




Jos sinäkin haluat liittyä mukaan ja aloittaa puhtaammaa, rennomman ja ihanamman elämän Young Livingin eteeristen öljyjen avulla, liity mukaan tästä:

Tässä kuussa kaikille uusille jäsenille ja aloituspakkausen tilaajalle ihana roll-on ylläri kaupanpäällisenä :)


Odotan innolla, että kuulen sinusta ja pääsen auttamaan sinua öljyjen ihanaan ja tuoksuvaan maailmaan <3


27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page